امروز : شنبه, ۲۲ مرداد , ۱۴۰۱ - 16 محرم 1444
از جابجايي کارخانه سيمان تا توقف ساخت برج اميد!
استاندارلرستان در نشست مجازي با خبرنگاران خبر از توقف برجي داد که قرار بود ساختمان اميد دولت تدبيرو اميد در لرستان باشد براي فرماندهي مقام ارشد استان، ساختماني که حالا به دليل کمبود اعتبارات لازم گويا قرار است تحويل دولت بعدي گردد ، دولتي که معلوم نيست اساسا با واژه ي ساختمان اميد سر سازش […]
استاندارلرستان در نشست مجازي با خبرنگاران خبر از توقف برجي داد که قرار بود ساختمان اميد دولت تدبيرو اميد در لرستان باشد براي فرماندهي مقام ارشد استان، ساختماني که حالا به دليل کمبود اعتبارات لازم گويا قرار است تحويل دولت بعدي گردد ، دولتي که معلوم نيست اساسا با واژه ي ساختمان اميد سر سازش داشته باشد و حتي اگر اين ساختمان را تکميل کند ديگر نام « برج اميد» را براي آن نپسندد، اما اين تنها خبر استاندار به اهالي رسانه نبود که گويا دولت قصد دارد
کارخانه ي سيمان خرم آباد را هم از مکان فعلي جابجا کند ، سيمان خرم آبادي که بسياري را سرگردان نموده و هنوز کسي نمي داند تکليف سهامدارانش چه خواهد شد…!
استاندار لرستان با اشاره به اينکه پروژه «برج اميد» در دولت فعلي به اتمام نميرسد، گفت: اين پروژه در حال حاضر در پيشرفت فيزيکي ۵۰ درصدي متوقف شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد موسي خادمي در نشست مجازي با خبرنگاران در سخناني با اشاره به آخرين وضعيت پروژه «برج اميد» و ساختمان استانداري لرستان، اظهار داشت: فرض شروع اين پروژه اين بوده که ساختمان موجود استانداري به فروش برسد و از محل فروش آن «برج اميد» ساخته شود.
وي با بيان اينکه با همين فرضيه جلو رفتهاند و به دولت و سازمان مديريت اعلام شده که براي احداث اين پروژه اعتباري نياز نداريم، عنوان کرد: ساختمان فعلي استانداري به مبلغ ۳۵ ميليارد فروخته شد، پيمانکار هم براي احداث ساختمان جديد گرفته شد.
استاندار لرستان، بيان داشت: تا سال ۹۶، اين ۳۵ ميليارد هزينه شد، منتها ساختمان «برج اميد» در حد ۵۰ تا ۶۰ درصد پيشرفت فيزيکي ماند و تمام نشد.
خادمي، ادامه داد: از آن سال به بعد افزايش هزينهها هم اضافه شد، سال ۹۶ طبق برآورد کارشناسان نزديک به ۶۰ ميليارد تومان ديگر نياز بود که ساختمان «برج اميد» تمام شود.
وي با بيان اينکه ما خيلي پيگيري کرديم که «برج اميد» را در رديفهاي بودجهاي بياوريم، تلاشهايي هم کرديم و توانستيم بين ۱۰ تا ۱۲ ميليارد هم براي آن اعتبار بگيريم، عنوان کرد: اين پروژه را در قالب پروژههاي استانداري قرار داديم که تلاشها در اين رابطه هم به نتيجه نرسيد، پيگيريها در کميسيون تلفيق سازمان مديريت و برنامه ريزي هم نتيجه نرسيد.
پروژه در اين دولت به اتمام نميرسد
استاندار لرستان با تاکيد بر اينکه در حال حاضر مشکل اساسي اين است که پولي که از فروش ساختمان فعلي استانداري گرفتهايم در «برج اميد» هزينه کردهايم و پيش بيني براي منابع بعدي آن نشده است، افزود: الان حجم نياز اعتباري براي اين پروژه بالا است، اما به شدت در حال پيگيري هستيم، روشهاي مختلف را در حال پيگيري هستيم تا از محل اعتبارات دولتي اين را تمام کنيم. البته يک گزينه هم داريم که بتوانيم برخي از اموال را در استان به فروش برسانيم، به دليل اينکه ممکن است پروژه «برج اميد» زمان ببرد و محل دستگاههاي حساسي مانند فرمانداري را اگر بخواهيم بفروشيم قاعدتاً فرمانداري هم آواره خواهد شد.
استاندار لرستان، ادامه داد: در سال ۹۶، قرار بود که فرمانداري در قالب مزايده فروخته شود که حدود چهار تا پنج ميليارد تومان بود، اين اعتبار هم «برج اميد» را تمام نميکرد و در عين حال فرمانداري هم مانند معاونت عمراني ما که ساختمان ندارد و در حوزهاي از دانشگاه آزاد مستقر است، ممکن است مشکلاتي را براي ما ايجاد کند.
خادمي، تصريح کرد: وضعيت «برج اميد» اين است که منابع فروش آن خرج شده، پروژه در حدود ۵۰ درصد متوقف شده و الان بيش از ۱۰۰ ميليارد ديگر پول ميخواهد که تمام شود.
وي، افزود: ما بايد پيگيري کنيم، اما به نظر نميرسد که پروژه را در اين دولت به اتمام و نهايت برسانيم
احتمال جابجايي
کارخانه سيمان خرمآباد
استاندار لرستان از احتمال جابجايي کارخانه سيمان خرمآباد به دليل مشکلات زيستمحيطي و جانمايي نامناسب خبر داد و گفت: با استفاده از تجهيزات موجود، کارخانه در نقطه ديگري ايجاد ميشود.
سيد موسي خادمي در نشست مجازي با خبرنگاران در سخناني با اشاره به وضعيت کارخانه سيمان خرم آباد، اظهار داشت: سيمان خرم آباد از پروژههاي مشکل دار است، هم بين سرمايه گذار و سهامداران آن و هم در مکان يابي اين پروژه مشکل وجود داشته است.
وي، عنوان کرد: اين طرح، پروژهاي با مجموعهاي مشکلات بود که خيلي هم تلاش شد که آن را از اين وضعيت نجات بدهيم که متأسفانه نشد.
استاندار لرستان در ادامه با بيان اينکه خوشبختانه نکتهاي که در اين پروژه وجود دارد، اين بوده که آنچه از تسهيلات بانکي اختصاص داده شده به عنوان تجهيزات در اختيار استان است و سهم ريالي زيادي هم بانک آنجا پرداخت نکرده است، افزود: با توجه به اينکه دستگاه قضائي در حال صدور حکم ورشکستگي سرمايه گذار قبلي است، در جلسهاي که دو هفته پيش با اعضاي هيئت مديره بانک سپه داشتيم و همين امروز هم من صحبت کردم، قرار شده که ما از طريق مدير تسويه و با کمک بانک سپه بتوانيم از تجهيزاتي که وجود دارد يا در همين نقطه و يا در نقطه مناسبي اين کارخانه سيمان را ايجاد کنيم.
خادمي، تصريح کرد: احتمال اينکه ما بخواهيم در اين نقطه کار را ادامه بدهيم به دليل بحثهاي زيست محيطي، اختلافاتي که وجود دارد، وجود نيروگاه، وجود چندين جايگاه نظامي و همچنين مشکلاتي که در معدن آن به وجود آمده، خيلي ضعيف شده است.
وي، بيان داشت: نکته مهم اين است که تجهيزات در اختيار استان است و عمده وامي که گرفته شده هم خرج همين تجهيزات شده است
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی باشد منتشر نخواهد شد.